Service

 Deskundigonderhoud

Kent u ook het gevoel dat uw auto net iets lekkerder rijdt als hij net een onderhoudsbeurt heeft gehad? Alles is dan weer goed afgesteld. Hierdoor verbruikt de auto minder brandstof en is de uitstoot van schadelijke stoffen zo beperkt mogelijk. We kunnen gerust stellen dat een regelmatig door een deskundig autobedrijf onderhouden autof een bijdrage levert aan een beter milieu. Bij Basu service mag u daar zeker op rekenen. Nog een argument om uw auto regelmatig te laten onderhouden is uw veiligheid. Een goed onderhouden auto is ook bij extreme weersomstandigheden veilig en betrouwbaar en levert daarom een bijdrage aan de verkeersveiligheid. Wij hebben ook de beschikking over moderne diagnose apparatuur voor het uitlezen van storingcodes en het resetten van service intervallen van de meeste auto's. Tevens zijn wij specialist in automaat revisie.

Service

Rijdt u eenmaal bij ons weg in uw auto, dan is onze relatie met u nog niet afgelopen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de gehele service naar u vlekkeloos, efficiënt en snel verloopt. Ons team is zeer goed getraind om uervan te verzekeren dat u de allerbeste service van ons krijgt.

Banden reparaties

Reparaties aan banden worden verricht door een getrainde deskundige van Basu sevice. De juiste reparatiemethode omvat het demonteren van de band, het zorgvuldig inspecteren van de beschadiging en het met de juiste middelen repareren van de lekkage als die binnen de richtlijnen valt voor reparatie.

 

Banden uitlijnen

Banden uitlijnen heeft te maken met de afstelling van het auto onderstel, als het onderstel niet goed afgesteld is (buiten de fabrieksnormen vallen),

kan je auto naar één kant trekken
onstabiel weggedrag
banden slijten scheef af
het stuur draait niet terug na een bocht


Contact

Bramerijweg 13 3555 HX Utrecht
T:  030 2442197
F:  030 2230743
E: info@basuservice.nl
W: www.basuservice.nl

Openingstijden

Dagen van tot
Maandag t/m vrijdag  09:00  18:00
Zaterdag & Zondag
  Gesloten

Copyriths © basuservice.nl  |  Designed by Accessprog 

Casino Bonus at bet365 uk