Over ons

Basu service

Al meer dan 20 jaren is Basu service het betrouwbare adres in Utrecht voor onderhoud van uw Mercedes. Hier beschikken we gekozen over een modern, functioneel en gespecialiseerd garagebedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit: Onderhoud en reparaties, banden en uitlaten, trekhaken en accu's, APK keuringen en remmenservice. 

Bij ons is het onderhoud van uw Mercedes-Benz in goede handen. Onze gespecialiseerde monteurs kennen uw Mercedes van binnen en van buiten. Onze werkplaats is ingericht met de modernste gereedschappen en computers.

Zeer scherpe tarieven

We werken met de modernste gereedschappen en nieuwste testapparatuur. U mag van ons verwachten: uitstekende kwaliteit, uitsluitend kwaliteitsonderdelen, APK bevoegdheid, vakkundig personeel met de meest actuele kennis en knowhow, betrouwbare, snelle en persoonlijke service. En bovendien zeer scherpe tarieven! Wij nodigen u graag uit om ons op de proef te stellen zodat u zelf kunt ervaren waarom Basu service het beste alternatief voor uw auto is. Kortom: kom even langs op Bramerijweg 13 te Utrecht

 

Contact

Bramerijweg 13 3555 HX Utrecht
T:  030 2442197
F:  030 2230743
E: info@basuservice.nl
W: www.basuservice.nl

Openingstijden

Dagen van tot
Maandag t/m vrijdag  09:00  18:00
Zaterdag & Zondag
  Gesloten

Copyriths © basuservice.nl  |  Designed by Accessprog 

Casino Bonus at bet365 uk